október | 2014 | | atskonzol konzol szervíz

pages bg right


Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare

Örömmel jelentem , megérkezett a call of duty újabb kiadása.Gondolom nagyon sokan várták már!  Vadonatúj, hipermodern arzenáljával és képességkínálatával a játék a jövő csatatereire repíti a játékost, sohasem látott felszereléssel, technológiával és olyan járművekkel látva el a jövő harcosait, mint a légmotor és a specializált drónok. Az Advanced Warfare a jövő hipermodern hadszíntereire repíti a játékosait, […]

Read More of Call of Duty: Advanced Warfare

MotoGP 14

MotoGP 14

MotoGP 14 A motogp 14 teljesen újratervezték.Valós hangok, és fények. A grafika is sokkal szebb.Többjátékos mód.Azonnal a játék indulásánál új kariert kezdünk, és a csizma kesztyű, az az részletesen kitudunk mint választani. Mindenkinek jó játékot. RGH konzolokra tölthető!!

Read More of MotoGP 14

MX vs. ATV Supercross

MX vs. ATV Supercross

MX vs ATV Supercross    17 Supercross Tracks mind MX és ATV lovaglás Karrier mód, 3-as (250 East, 250 West 450 Championship) Több mint 80 engedélyezett motocross  játék Több mint 40 profi verseny Új, továbbfejlesztett fizikai és ellenőrzési rendszer, beleértve újraértelmezése a rajongók kedvence “pre-load” klasszikus MX vs ATV játékok RGH konzolokra tölthető!!

Read More of MX vs. ATV Supercross

Just Dance 2015

Just Dance 2015

Just Dance 2015 A világ legjobb táncolós játékának új változata.40 új sláger. Új kedvencek mint pl.Walk This Way,Run DMC,Aerosmith.Szóval egy remek játék ami rendesen megmozgat. RGH konzolra már tölthető  

Read More of Just Dance 2015

Disney Fantasia: Music Evolved

Disney Fantasia: Music Evolved

Megérkezett a Disney Fantasia: Music Evolved Újabb kinectes disney játék, ami egy mesevilágban mozgat meg,zene és a mágia világában. RGH konzolokra már tölthető!!!

Read More of Disney Fantasia: Music Evolved
1 / 2 oldal12

Az áruházban való vásárlás engedélyezett. Vásárlás után email -ben küldjük a tenni valókat. Elrejtés