atskonzol xbox360 szervíz | atskonzol konzol szervíz

pages bg right
Posted by atsk-pro1 on máj 31, 2013

RGH TELEPÍTÉS 2 ÓRÁN BELÜL

Üdvözlök minden kedves látogatót.

FIGYELEM!!

Frissítve:Úgy néz ki ,hogy  a 07 sorszámmal kezdődött is lehet a kék szinű 500GB-nál.

Véleményünk szerint a kék 500GB lehet RGH-ni.

2014-es 500GB Konzolok jelenleg nem mind alkalmasak az rgh telepítésre!!!

Amit figyelned kell az a serial number. Ezt a dobozon is feltüntetik így megtudod nézni vásárlás előtt alkalmas -e az RGH-ra.

Ami alkalmas az 05 kezdődjön vagy vagy annál kisebb. A 06-al kezdődő serial number nem alkalmas egyenlőre az RGH telepítésre.

 

Mint a címben is szerepel, igen , 2 óra alatt beépítjük az rgh chippet.

Amennyiben hdd-vel van ellátva a konzol, úgy a szoftvereket is telepítjük ami után már csak az a dolga ,hogy az adott játékot a hdd-re másolja.

Igen, minden konzol alkalmas az rgh-ra akár az új  dashboardon is….

Nem kell már nézni milyen évjárat, milyen dashboard verzió, az összes alkalmas az rgh chip beépítésére.

Két kivétel van részünkről amit a hibás működés miatt nem vállalunk. Ez a xenon tipusú konzol ami 2005-2006-os évjáratú és nincs rajta hdmi kimenet. Nem szeretném taglalni miért, egyszerűen nem. A másik a javított konzolok, gondolok a régi fat típusokra. Ez azt jelenti ,hogyha volt már 3ledes hibával javítva akkor nem vállaljuk.Szóval röviden ha van egy egészséges érintetlen és nem javított a konzolod ,akkor nagyon szívesen látunk rgh telepítésre.

Professzionális forrasztó állomásunk lehetővé teszi, hogy a chip a legkorszerűbb módon legyen beépítve ,a konzol élettartama ezáltal nő. Ennek köszönhető ,hogy rengeteg elégedett ügyfél van ,aki nálunk rgh-ot.
Share

Több típusú chippel dolgozunk , ami annak köszönhető, hogy minden típusú konzol más és más chippel működik rendesen.

Pontosan milyen is??? A képen látható.. Balról indulva. Matrix glitcher, 360squirt,TX coolrunner, és a végén a postfix adapter ami a V4 corona lapos konzolokba kell pluszba beépíteni.

Mennyibe is kerül és mire is jó az RGH?

Az RGH Telepítés az árak menüpontban találhatók, amibe benne van a szoftverek telepítése és annak a konfigurálása is, és a jövőben lévő ingyenes szoftver(dashboard) frissítés is, ami miatt nem kell visszahozni a konzolt, mert online történik.

Az rgh chip beépítése után többet nem kell költenie a konzolra, az az egyszeri pénzkiadás.

A játékok hdd-ről fognak futni amit nyílván valóan rá kell másolni. Ezt iso formában töltöd le és az iso2good nevezetű szoftverrel rá is tudja tölteni, vagy bármelyik ftp kezelő programmal. Pendrive-ról vagy külső HDD-ről is fel lehet másolni, mert az adott szoftver ami rajta lesz a konzolon azon lesz file kezelő program.

Külső belső HDD, pendrive-ról is futnak a játékok amit ha nem ért akkor elmagyarázunk, vagy a fórumba mindenről van pontos leírás.

Köszönjük hogy benézet ,további jó böngészést.
Telefon:30/6809687
70/5871826
Email:atskonzol@xbox360-szerviz.hu
Share