atskonzol xbox360 szervíz | atskonzol konzol szervíz

pages bg right
Posted by atsk-pro1 on nov 10, 2013

JÁTÉKOK MÁSOLÁSA TELEPÍTÉSE

Játékok másolása és beállítása

Figyelem!!! Bármilyen külső HDD, pendrive-t Fat32 kell formáznod.

Minden xbox360 csak GOD formátumot ismer. Ez azt jelenti, hogy miután letöltötted a játékot és ISO fájl formátumban van akkor azt át kell konvertálnod az ISO2GOD nevezetű programmal, amit megtalálsz az oldalunkon.Sok oldalon már fent van GOD formában pl:ncore, akkor viszont nem kell konvertálnod.
ISO2GOD használata:
Letöltöd, és telepíted.
Megnyitod rányomsz az addiso gombra. Megkeresed vele az adott iso fáljt.
A következő sorban adod meg neki hova konvertálja.(ne add meg ugyanazt a mappát ahol az iso van.
Az utolsó sorban pedig add meg az asztalt mert ide csinál egy nrebuild iso file amit amikor végzett a program ,törölhetsz is.
Most megnyomod az addiso gombot, utána convert. Írni fogja ha elkészült.Gyakorlatilag ennyi.Lentebb látni fogod hogyan tovább.

Három módszert írnánk le ,hogyan is kell felmásolni egy játékot.

1.FTP másolás.
Feltudod hálózaton is másolni a játékot a konzolodra,úgy,hogy letöltöd az oldalunkról a filezilla nevezetű programot.(bármilyen ftp kezelő jó egyébként.)
Miután rádugtad a konzolod a hálózatra, a bal alsó sarokban látni fogsz egy IP címet. Ilyenkor már élő internet kapcsolat van a konzolon nem kell külön csatlakoznod.
A filezilla felső sarkában a kapcsolatnál beírod az IP címet.Jelszó:xbox, felhasználó:xbox, és 21port. Amikor ez megvan akkor csatlakozás.Most látni fogod a hdd tartalmát. Mi előre beállítjuk alap értelmezettként a hdd1/Content/0000000000000000.
Az az a 16 nullás mappát. Ide kell bemásolnod az adot játékot.Amikor ezt megtetted ,akkor nincs más dolgod mint az fsd újra indítod és a fő oldalon a games mappában már látni fogod az új játékot.

2.xbox belüli másolás.
Amikor letöltötted a játékot a pc, akkor nincs más dolgod míg egy fat32-re megformázott eszközre felmásolod a játékot.(Csak fat32 fájlrendszert lát a konzol!!!)Most bedugod a konzolba és vársz egy picit míg felismeri. Ezután bemész a file managerbe, és bal oldalt megnyitod a hdd1 utána Content utána 0000000000000000. Átmész a jobb oldalra és ha mindent jól csináltál lesz ott egy USB0.Megnyitod
,és ott kell lennie a játék mappájának. Rámész, de nem nyitod meg és a karon megnyomod az irányváltó gombot ,esetünkben az LB,és nyomva tartva az A gombot a copy. Most elkezdi másolni a játékot. Amikor végzett, FSD újra indít, és a games ott lesz a játék.

3.Tegyük fel neked egy 4GB konzolod van és külső hdd akarsz rátenni.
Első dolgod, hogy FAT32-re formázod(oldalunkon ott van a progi fat32 formatter).Nem fontos, de ha akarsz csinálsz egy mappát, mondjuk GAMES.Ebbe másoljuk bele a játékot a pc-n.Amikor a konzolra rádugod csak felismeri de nem lesz a games mappába a játék, mert a konzol nem látja, ezért elérési utat kell adni neki.

KÉT LEMEZES JÁTÉKOK MÁSOLÁSA

ISO2GOD esetében először az 1 adjuk hozzá, és utána a 2.
Az az egyszerre konvertálunk.
Régi játékoknál nem tér el a másolás mivel egy mappába kerülnek.
Viszont az új, mostaniaknál eltérő a módon kell felmásolni.
A játék mappája kerüljön a 16 nullás mappába a 2 lemezzel.
PL:hdd/Content/0000000000000000/41560914/00000002
És az 1 lemezt pedig egy penrive vagy külső HDD-RE kell rakni, mivel ezeket a játékokat két eltérő eszközre kell másolni.
PL:USB0/41560914/00007000/94E1F3E573FEE2A87CC8 ez egy példa , a hosszú sorszámossal indítod.

ELÉRÉSI ÚTVONAL MEGADÁSA

Miután van egy külső eszközöd, és rá van másolva a játék, elérési útvonalat kell adni neki ,hogy az xbox tudja kezelni.
Ezt a setting/ content setting/manage game patch résznél tudod neki megadni.
PÉLDA:
Megnyomod a game patch gombot.Most látni fogod PL, hogy USB0. megnyitod esetedben ha te csináltál egy games mappát akkor azt is megnyitod ahol látni fogod a telepített játékokat.Most nyomsz egy Y.Visszaugrik a képernyő.A scant húzd fel 10-re.Alul pipáld be hol szeretenéd látni a játékokat, mi az xbox360 games szoktuk megadni.Ezután az X gomball mented el ezeket a beállításokat.Amikor ez megvan visszalépkedsz és a fő oldalon a games mappában már látni is fogod a játékokat.Egyébként a PC mindegy hova másolod a játékot, a lényeg az hogy azt kell megadni az xbox-nak elérési útvonalnak.

Fórumba is találsz leírásokat. Klikk a megnézem gombra

Megnézem