RÓLUNK | atskonzol konzol szervíz

pages bg right
RÓLUNK

RÓLUNK

Üdvözlünk minden kedves látogatót az oldalon!

Szervizünk közel 13 éves tapasztalattal rendelkezik. Végig követtük mindkét cég a (MICROSOFT, SONY) tevékenységét. Az első konzolok amik kijöttek, elég hamar kijöttek rajtuk a hibák. Az idő múlásával egyre megbízhatóbbak lettek. Talán kiemelném a 2009-es évet amikor a jasper alaplapos konzolt hozta ki a MICROSOFT. Na ez a mai napig hiba nélkül üzemel. Ami nagyon fontos minden konzol tekintetében, és ezt sokszor hangsúlyoztam már a karbantartás. Minden konzolt évente pasztázni ,és takarítani kell. Ez a lelke az egésznek, mivel a paszta kiszárad a cpu alatt ezáltal a hőt nem tudja megfelelően átadni a bordának, és itt kezdődik a baj amikor szó szerint annyira meleg lesz a cpu, hogy gyakorlatilag megolvad, megreped a cin golyó.EZ NAGYON FONTOSS!!!!

SZERVIZELÉS

Szervizünk professzionális forrasztó állomással és az ehhez szükséges felszereléssel rendelkezik. Javítani tudunk ,minden hibakóddal rendelkező  konzolokat(xbox360, playstation).A bga leszedésével szinte “minden “konzol javítható. Miután ide hozta konzolját átnézzük és megállapítjuk a hiba okát ami(nem kerül pénzébe), utána telefonos egyeztetés után neki állunk a hiba okát kijavítani. Általában reball(az az újra kell golyózni) a megfelelő alkatrészt(GPU, CPU, RAM , stb. Bármilyen konzolt ,laptopot, lcd ,monitort javítunk.

SZOFTVER-HARDVER

 

Vállaljuk szoftveres, és hardveres beavatkozását is. Szoftver frissítés módosítás stb. Konzol módosítását is vállaljuk ami egy elég összetett dolog. Ebben értendő ,az rgh telepítés, jtag, és a drive flashelése.  Extrém kéréseket pl: nagy borda és drive kívül stb. Amennyiben felkeltettük érdeklődését hívjon minket bátran, vagy írjon nekünk.  Jó szórakozást az oldalon.

Post a Comment

Comments are closed.