xbox360 ps3 ps4 szervíz | atskonzol konzol szervíz

pages bg right
SZERVÍZ-JAVÍTÁS

SZERVÍZ-JAVÍTÁS

EEs6DLG  ps3xbox

SZERVIZ

SZERVÍZ-JAVÍTÁS

Szervizünk rendelkezik professzionális BGA állomással,  ezáltal javítunk minden hibával rendelkező konzolt. Legyen az PLAYSTATION vagy XBOX360.

A javítás több napig is eltarthat, mivel ezen konzolok hiba felmérése és javítása nagy körültekintést igényel. Százalékosan szinte minden konzolt sikeresen javítottunk, de van olyan konzol is ami teljesen javíthatatlan. Ezek általában alaplapi zárlatok szoktak lenni, de ez elég ritka. (xbox360 0101 hibakód,ebből is van olyan ami javítható.)

A javítás ára a következőként zajlik. A hiba megállapításáért nem számolunk fel költséget, ha kéri ,vagy nem a javítást.

Miután megtaláltuk a lehetséges hibát, telefonon értesítjük a hibáról és ennek költségeiről.

A típusok után látható ár egy egység ár ami a nagyobb javítások költségeit tartalmazza. Kisebb hibán értelemszerűen kevesebbek.

Minden javítás után a konzolokat kitakarítjuk , és ezáltal a pasztázás is megtörténik.

Csak ha pasztázásra hoznád konzolod, annak költsége 3000ft.

 

GARANCIA

Minden konzolra ami nálunk volt szervizelve , 3 hónap garanciát tudunk vállalni. A garancia jegy sérülése vagy leszedése, ennek elvesztését okozza.

Amennyiben azt észleljük, hogy a konzol volt már más szervizben javítva, a sikeres javítás után  ezen konzolokra nem tudunk garanciát vállalni.

XBOX360

Minden xbox360 konzolnál van egy másodlagos hibakód, amit kérni fogunk mielőtt vállalnánk. Ezt úgy lehet megnézni, hogy a konzol amikor pirosan világít a szinkronizáló gombot nyomva tartjuk, és a tálcakiadó gomb nyomogatásával a ledek megmutatják a pontos hibát.

0=4led

1=1led

2=2led

3=3led

Amennyiben nem kapcsol be, akkor más hibáról van szó ami szintén javítható.

 

A javítás 5000-10000ft-ig terjed.

PS3

Akinek ps3 konzol van otthonában , annak javasoljuk, hogyha nem használja akkor teljesen áramtalanítsa.(Húzd ki a konnektorból.)

Ez azért fontos mert a sony sajnos nem a legjobb módon alakította ki a tápegységet, és sajnos ezek az okok miatt is akár táphibás lehet a konzol. Ezt úgy lehet észrevenni , hogy bekapcsolás után rövid idővel ki is kapcsol.

A másik hibája szintén az előzőhöz hasonló, csak itt nem a táp szál el, ha nem az alaplapi alkatrészek vezetnek a hibához.

Sok javítás után azt észleltük ,hogy cpu, gpu hibája nincs a konzolnak ami aránylag jó hír.

A javítás 8-13000ft között szokott lenni.

PS4

HMM..Sajnos ezen konzoloknál hasonló a hiba mint a PS3-nál, így nem írnák le felesleges dolgokat.

Sok nem járt nálunk mivel ezek még garanciálisak , de azért egy jó párat már javítottunk.

Amit talán megjegyeznék , hogy borzalom mennyire melegszik a konzol, amin mi is meglepődtünk.

Ezeket is lehet javítani aminek a költsége 10-15000ft között várható.

Share
Post a Comment

Comments are closed.